Over

Bij Woodlove krijgt u bijzondere kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Kwaliteit

Wij gebruiken alleen het beste hout van mooie, bijzondere en sterke soorten, zoals kers, noot en esdoorn uit Roemenië. Het is duurzaam hout van geplante bomen waar geen bossen voor zijn gekapt. Hout van deze kwaliteit

Een prachtig stuk notenhout

vindt u niet vaak meer – en zeker niet voor een betaalbare prijs. De bewerking van het hout is van even hoge kwaliteit. Roemeense vakmannen die het ambachtelijke handwerk nog beheersen, staan daar borg voor. We kiezen voor smaakvol design met unieke en handgemaakte producten, die wij desgewenst ook op maat kunnen leveren.

Eerlijke prijs

Bij Woodlove krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs. U koopt direct bij de makers en betaalt dus niet voor dure tussenpersonen, winkels of reclamecampagnes. Maar we zijn ook geen prijsstunters. Wij willen onze medewerkers een eerlijk loon betalen en blijven investeren in kwaliteit. Wij denken dat onze klanten dat ook van ons verwachten, zolang het geen gebakken lucht is. Onze prijzen zijn gebaseerd op materiaalkosten, transport en eerlijk betaald werk. Door onze formule betaalt u voor een hoogwaardig meubel nauwelijks meer dan de kostprijs van alleen het hout in Nederland.

Cîrlibaba

In de Roemeense Karpaten staat de werkplaats van meester-timmerman Hojda en zijn mannen. In het kleine dorpje Cîrlibaba lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. In de winter vriest het er 40 graden en de wolf leeft er nog in het wild. De val van het communisme heeft de inwoners van Cîrlibaba wel vrijheid maar nog geen welvaart gebracht. De werkloosheid is hoog en veel mensen leven van minder dan 50 euro per week. Jongeren hebben weinig

De "crew" in Cirlibaba

kansen om iets te maken van hun leven. Toch is er veel mogelijk als bedrijven zoals Woodlove hier investeren en voor banen en opleidingen zorgen. Er is volop ruimte en veel bijzonder mooi hout. Bovendien bestaan hier nog ouderwetse vakmannen zoals Hojda. Zij kunnen een kwaliteit leveren die in West-Europa bijna niet meer bestaat. Woodlove biedt de inwoners van Cîrlibaba banen met een eerlijk salaris. Jongeren kunnen hier een vak leren en krijgen zo uitzicht op een beter leven. Daar draagt u als klant van Woodlove rechtstreeks aan bij.

Woodlove; Quality Living, Fair Price